Přečtete za: 4 min

10 nejprodávanějších eko produktů od Tierra Verde na Econea.cz

10TOP

Výrobky od Tierra Verde nám v Econea.cz přirostly k srdcím i domovům. Mohou za to přírodní látky, šetrné materiály a široký sortiment pro celou rodinu. Pomáhají nám žít zdravěji a nevypouštět z domácností škodlivé odpady.

Sympatický je nám i punkový začátek tohoto zeleného snu, nám věrně známý, a zapálení celého týmu. Ať už sháníte prostředky na úklid či praní, přírodní kosmetiku, pomůcky pro bezobalové nakupování, dámské hygienické potřeby nebo vychytávky pro eko život s domácími mazlíčky, u Tierra Verde najdete vše.

Pokud vás zajímá, jak to všechno začalo, přečtěte si článek od mrkve k mýdlovým ořechům.

Abyste se při brouzdání v bohatém výběru eko kousků neutopili, napadlo nás, že vám hodíme záchranný kruh. Sami totiž moc dobře víme, že při prvních (i druhých) zelených tempech to občas vázne.

Někdy není lehké se rozhodnout, který výrobek zvolit, jindy chybí zkušenosti. V tomto článku najdete deset nejprodávanějších výrobků Tierra Verde na našem e-shopu a pět skrytých drahokamů. Pojďme se na ně podívat.

1. BIKA – Jedlá soda (Bikarbona) Tierra Verde

Univerzální přípravek najdete jen těžko. Bika pomůže při praní, úklidu i čištění všeho druhu. Odstraní nepříjemné pachy a funguje i jako „eko krtek“ na ucpaný odpad.

Jedlá soda je přitom šetrná k životnímu prostředí a zcela bezpečná i pro zdraví člověka.

6d267c62730ed249a4d757667ad35e2e bika jedla soda doza 1 kg 00290 0004 n e1647437822786

 

2. Olivové mýdlo na ruce Tierra Verde

Oblibě se těší mýdlo umíchané ze dvou ingrediencí – kvalitního olivového oleje a soli. Nic víc, nic míň. Těší nás, že místo přeplácaných konvenčních produktů volíte jednoduchost a zdraví. Olivové mýdlo pokožku do hloubky vyživuje a nevysušuje.

Omega-3 a Omega-6 mastné kyseliny, vitamíny E a K i minerály podporují elasticitu kůže a zanechávají ruce hebké.

Olivove mydlo e1647437505518

👉 Očíhnout zelené poklady od Tierra Verde

3. WC čistič s rozmarýnem a citrónem Tierra Verde

Gelový přípravek voní svěžími éteráčky, rozpouští usazeniny a vodní kámen a díky praktickému zobáčku působí i na těžce přístupných místech.

Jeho složení je tak čisťounké, že ho bez obav můžete používat i v domácnostech napojených na biologické a kořenové čističky odpadních vod a septiky.

wc čistič Tierra Verde

4. Gel na nádobí s BIO citronovou silicí

Inovovaná receptura si poradí s mastnotou o 70 % účinněji než ta původní. Bohatě pěnivý gel vděcí za svou efektivitu přírodním tenzidům, které nezaskočí ani zaschlé zbytky jídla.

Šetrné složení nedráždí ruce, ba naopak, přídavek rostlinného glyceroluje je krásně zjemní a BIO silice ze sicilských citrónu povzbudí smysly svěží vůní.

Kromě ručního mytí nádobí můžete gel použít i k omývání ovoce a zeleniny.

gel na nádobí Tierra Verde

5. Aleppské mýdlo pro problematickou pokožku Tierra Verde

Toto mýdlo vzniká podle 4 000 let staré a čistě přírodní receptury. Olivový a vavřínový olej uleví pokožce sužované akné, ekzémy, lupy i dětským opruzeninám. Mýdlo použijete na ruce, obličej, vlasy, intimní partie a celé tělo. Je vhodný pro všechny typy pokožky. Koupí tohoto mýdla navíc podpoříte syrskou komunitu v Turecku, která pro vás blahodárnou aleppskou tradici probouzí k životu.

alepske mydlo e1633953189307

6. Prací prášky Tierra Verde

V praní u vás vedou prací prášek na bílé prádlo a pleny a prací prášek na barevné prádlo. V čem jsou tak výjimečné? Inovovaný prací prášek na bílé prádlo a pleny je zcela bez parfemace, má bělicí účinek a antimikrobiální přísadu. Jeho vylepšené složení je účinnější – na 1 prací cyklus stačí pouhá 1 lžíce prostředku. Prací prášek na barevné prádlo je bez parfemace. Díky jeho jemné receptuře mu můžete svěřit i textil nejmenších škvrňat, alergiků a ekzematiků. Oba prášky jsou 100% přírodní a s mezinárodním certifikátem Ecogarantie.

prací prášek na bílé prádlo Tierra Verde

7. Prací gel s BIO levandulí – INOVACE Tierra Verde

Prací gel z mýdlových ořechů v BIO kvalitě taky trhal rekordy. Je z 99 % přírodní a  vhodný i pro bytosti s citlivou pokožkou. Vylepšená receptura s vyšším podílem rostlinných tenzidů a výtažku z mýdlových ořechů pere důkladně, přitom šetrně. Změkčuje prádlo, takže nemusíte přidávat avivážní prostředky. Vyprané prádlo navíc provoní levandulovým esenciálním olejem v BIO kvalitě. Oblíbené je 5litrové balení a my se nedivíme. Vyjde ekonomičtěji i ekologičteji. 🙂

prací gel s bio levandulí Tierra Verde

8. Puer – bělicí prášek pro praní Tierra Verde

Plně odbouratelný bělicí prášek na bázi aktivního kyslíku rozjasní zašlou barvu, zabraňuje šednutí prádla a využijete ho i k odstranění skvrn na stálobarevném oblečení.

Jde ale o vysoce univerzální záležitost. Poslouží při čištění záchodu, odtoku dřezu a silně znečištěných umyvadel nebo van.

Puer bělicí prášek Tierra Verde

9. Esenciální olej Pomeranč BIO Tierra Verde

Pod víčko této lahvičky schovali v Tierra Verde kousek sicilského slunce. Éterický olej z tamějších šťavnatých pomerančů osvěží, povzbudí a zharmonizuje náladu. Pomerančový éteráček navíc přirozeně odmašťuje a neutralizuje pachy. Kápnete-li ho do úklidových či pracích přípravků, skvěle podpoří jejich efekt. Éteráček je v BIO kvalitě a čistotu jeho složení střeží i přísný certifikát Ecogarantie. Esenciální olel pomeranč Tierra Verde

10. Citronový gel na vodní kámen Tierra Verde

Gel brojí proti vodnímu kameni v koupelně, kuchyni i na toaletě. Účinnou látkou je kyselina citronová, která rozpustí minerální usazeniny. Svěže voní, po citronovém esenciálním oleji, a svou čistou recepturou s certifikací Ecogarantie nedělá neplechu v životním prostředí. 

Citronový gel na vodní kámen Tierra Verde

Skryté drahokamy od Tierra Verde

Tady je pár tipů na poklady, které běžně potkáte v domácnostech týmu Econea.cz. Ač nelámou rekordy prodejnosti, my na ně nedáme dopustit!

  1. Menstruační kalíšek Tierra Verde (Gaia Cup) je parťák pro všechny ženy, které se chtějí vyhnout pravidelnému utrácení za jednorázové menstruační pomůcky. V balení si hoví s jemňounkou slipovou vložkou a čističem.
  2. Biologický čistič odpadů Tierra Verde funguje na bázi mikroorganismů a enzymů. Přírodní cestou tak pročistí odpadní potrubí i sifony.
  3. Osvěžovač vzduchu – BIO Příliv energie Tierra Verde pomůže zahnat únavu a rozproudí energii příjemnou kořenovou vůní s nádechem Středomoří. Obsahuje éteráčky v BIO kvalitě a 100% přírodní složení střeží certifikace Ecogarantie.
  4. Máchadlo prádla s vůní levandule Tierra Verde rozpouští zbytky mýdla v oblečení, a usnadňuje tak jejich vypláchnutí s máchací vodou. Nahradí běžnou aviváž, prádlo s ním bude krásně měkké, jemné a barvy jasnější.
  5. Tekuté mýdlo na ruce s vůní levandule Tierra Verde pečuje o pokožku náchylnou k podráždění, ekzémům či alergiím, včetně citlivých dětských ruček. Je 100% rozložitelné v přírodě a jemně voní po levandulovém éteráčku.

Kam zmizely podznačky Tierra Verde?

Možná vás břinkla do očí lehká změna. Tierra Verde upustila od podznaček Mama Natura, Yellow&Blue, Casa Organica, Gaia Cup a Catz&Dogz a nově všechny své produkty sjednotila pod křídla Tierra Verde. Vaši oblíbenci si s vámi tedy nehrají na schovku, všechny je najdete tady:

 

Doufáme, že jste dnes našli inspiraci a přírodní poklady od poctivé česko-slovenské značky Tierra Verde vám pomohou žít zeleněji. Pokud jste ve výběru nenašli svého favorita, podělte se o něj v komentářích. Budeme rádi za inspiraci.

Prosíme, sdílejte článek se svými blízkými. Třeba je také motivuje k šetrnějšímu životu:

Nejoblíbenější zelené poklady

Vyzobali jsme ty nejzelenější favority, se kterými nešlápnete vedle:

Zvýhodněná sada úklidových přeborníků od Tierra Verde – odmašťovač, čistič skel a uni čistič.Omrknout
Navrh bez nazvu 4 Útulný čajový adventní kalendář od Sonnentoru v ilustrované krabičce s 24 kvalitními BIO čaji.Očíhnout
Navrh bez nazvu 5 Veganské kapsle Imunacut Forte pro posílení imunitního systému v chladném období od Neobotanics.Omrknout
Navrh bez nazvu 6 Aromaterapeutická směs proti migréně v praktické roll-on tyčince od české Nobilis Tilia.Očíhnout
Navrh bez nazvu 7 Bestsellerový 2v1 suchý šampon a kondicionér Maca od Kvitku proti vypadávání vlasů.Omrknout
Navrh bez nazvu 8 Aroma sada esenciálního oleje a znovuplnitelného inhalátoru Natasha pro uvolnění dýchacích cest.Očíhnout

Původní verze článku vyšla na blogu Econea.cz 5. 10. 2021. Produkty byly aktualizované 3. 10. 2022.

Dobrodružka s kreativním duchem a nenapravitelná životní optimistka. Její zapálení pro ekologii začalo u soběstačných domů. Pokračovalo v cestě k veganství. A dál roste v psaní řádků pro inspiraci ke změně a udržitelnějšímu životu. Pohání ji vědomí vzájemného propojení všeho živého, běhání po lesích a kopcích, balancování na jógamatce a mazlení se zvířaty.

Diskuse a zkušenosti

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..